Igaz szerelem volt...

Igaz szerelem volt...

2015.03.25. Szánalmas.. :D

2015. március 25. - Galgóczi Klaudia

Sziasztok!

 

Ma átlagos napom volt. 

Ma ott voltak a buszmegben. Mikor meglátta, hogy megyek, odafordult a csajhoz és elkezdte csókolgatni. Rájuk se néztem. :D Annyira szánalmas.. :D Vissza fog mèg a fagyi nyalni. ;)

Kezdem megszokni a helyzetet, és ma, hogy láttam ezt, úgy voltam vele, h mekkore gyökér. :D Elhagyott egy ilyen senki miatt és azt hiszi, hogy ezzel idegesít. Ja nem :D

Azt, amit tett velem, soha nem fogom megbocsájtani.

És már kezdek úgy lenni vele, hogy nem érdekel. Nyilván, valamennyire mindig is fog érdekelni, de az most nem érdekel. 

Ô volt a hülye, ô dobott el. Senki nem fogja úgy szeretni, mint én. Ez biztos. De hadd legyen mással, hadd mutogassa, hogy neki más is lehet. Kit érdekel :D Majd rájön.. :D

 

"Nevetne azon, ha visszanézné, mit mûvel. Gyerek még, nem tudja, hogyan kell bánni egy nôvel."

 

Idézetek, amiket gondoljatok át! :)

 

"Éld úgy minden napodat, mintha az lenne az utolsó!" sohasem tudhatod..

 

" .. és ne feledd: azt akarják majd, hogy elhallgass, hogy összeomolj, hogy megbotolj. Hibákat akarnak látni, kutatni fogják, hogy hol köthetnek bele az életedbe. Csak egy dolgot elfelejtenek. Amíg ők saját magukat lassítva elemezgetik az életed, addig te haladsz, tanulsz, hibázol, újra meg újra, de a következő alkalommal egyiket sem fogod elkövetni. Az a bátor, aki fel meri vállalni az útját, és bárki előtt végigviszi. Nem titkolja el a sebeket, a bukásokat, hanem büszkén felvállalja, és keresi a megoldást, hiszen csak az az opció létezik, hogy újratervez. Nincs olyan, hogy túl sokáig a földön marad, mert a szuperhős bizony tudja: van ereje a folytatáshoz. Nem érdekli, hogy mennyien várnak arra, hogy elbukjon, nem érdekli, ha egyedül kell megküzdenie mindennel, ő bizony megy. Megy, mert hisz, megy, mert tudja, másoknak is szüksége van a példájára. Arra, hogy lehet, arra, hogy nincs lehetetlen, és persze arra, hogy bárki megváltoztathatja az életét.

/Oravecz Nóra/

 

Jó éjt! Szép álmokat! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://nekemmainapigoazigazi.blog.hu/api/trackback/id/tr167305448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása